Be more. Feel more.

Vi tror att du som besöker oss är på jakt efter de där speciella tillfällena som förgyller livet.

  • Den upplevelsen som skapar minnen för livet.
  • Den erfarenheten som får dig att förstå ett större sammanhang.
  • Det tillfället då du känner dig så där extra levande.

Mindtravel riktar sig till dig som vill uppleva så mycket som möjligt. Vi erbjuder reserådgivning, bokning av flygbiljetter, hotell och aktiviteter för privatpersoner som företag. Vi erbjuder även dykutbildning och unika dykupplevelser för den äventyrliga resenären. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa minnen för livet, förverkliga en dröm eller bara bli en erfarenhet rikare. För att nå ändra fram, och lite till, samarbetar vi nästan bara med företag och leverantörer vi personligen har anlitat och varit nöjda med. Säkerhet, pålitlighet och kvalitet är våra ledord för såväl samarbetspartners som kundrelationer.

Vi har i dagsläget samarbete med ett flertal utbildningsföretag och dykcenter i både Europa, Nordamerika och Asien. De flesta är svenskägda och har lång erfarenhet av branschen.

Vår ambition är inte att vara ett företag som alla andra. Vi vill vara något annorlunda, något intressantare, något bättre. Under menyn GULDKORN delar vi med oss av restips, berättelser och sånt som inspirerar oss.

…och du, kom ihåg att hos Mindtravel är informationen ärlig och bilderna äkta.

Välkommen till vår värld!

Mattias & Veronica Holmén
Grundare av Mindtravel