SAS Eurobonus

Vad är SAS Eurobonus?

SAS har ett bonusprogram som heter Eurobonus. Det är gratis att vara med, så det finns egentligen ingen anledning till att inte samla poäng de gånger man flyger med SAS. Det finns många sätt att tjäna poäng, men dom mest effektiva är genom SAS anslutna kreditkort, flyga med SAS och deras partners, bo på hotell, hyra bil, samt att ta del av andra Eurobonuserbjuanden som uppkommer till som tätt.

Många tänker nog att det ändå inte blir några poäng så vad spelar det för roll när man bara reser en gång per år? I dagsläget är poängen giltiga i 5 år, dvs gör man 1 resa om året med SAS så blir det ändå lite poäng som man kan utbyta mot varor ombord, boka bonusresor eller använda för att komma in i loungen innan avresa. Kom ihåg att du får även bonuspoäng för de resor du gör i tjänsten.


Bli inbjuden och få en kickstart på ditt samlande

Erbjudandet är laddat med 12,000 Eurobonuspoäng när du ansöker om ett SAS AMEX Premium, värda mer än en enkel EuroBonus-resa med SAS inom Norden. Dessutom är hela första kvartalet gratis (Värde 300kr) och du kan avsluta kortet när du vill, utan uppsägningstid.


SAS AMEX – Så tänar du poäng på allt man handlar

American Express, även kallat AMEX , är marknadens förmånligaste kort för dig som älskar att resa.

✓ Välkomstbonus
✓ Upp till 30 Extrapoäng för varje 100 SEK du handlar för
✓ Res 2 till priset av 1

Tjäna Eurobonuspoäng på varje krona du spenderar, inklusive dina räkningar. Vi hjälper dig att komma igång med din poängintjäning redan idag!


Snabbare till nästa bonusresa.
Tänk London. Välj New York!

Vad är American Express 50% voucher, 2-for-1 eller 2-4-1?

2-4-1 vouchern ger 50% rabatt på en bonusresa upp till två personer. Det betyder alltså att det går att använda 2-4-1 voucher för en eller två personer. Du kan även boka en bonusresa till någon annan, du behöver inte att vara en av resenärerna. Däremot måste poängen självklart dras från ditt konto.

De går även att flyga med Star Alliance 28 partnerflygbolag om man inte kan hitta bonusplatser på SAS flygningar.


Redo att komma igång?

Kontakta oss via formuläret nedan för att erhålla en personlig inbjudningslänk laddad med ett generöst välkomsterbjudande samt gratis reserådgivning för att hjälpa dig att komma igång med poängintjäningen!